31 май, 2009

365 Cards Day 92

И тъй днес е последният ден от май и края на месеца в който аз следвах предизвикателствата на 365 Cards. Не всеки път успявах на деня, но с днешната имам 31 неправени картички този месец. На практика 32, защото имам и една АТС, която не съм показвала.
Първо ще покажа картичката.
Предизвикеталството на 365 Cards Day 92 - Super Sketchy Sunday е скеч, който изглежда така

Първоначалната ми идея беше за нещо по-сложно и по повече предизвикателства, но в крайна сметка се получи това:


Снимките са със светкавица и без.
Релефен картон, цвете квилинг, две ленти с къдрави краища и готов надпис.

След 1 месец правене на картички по предизвикателствата на 365 Картички, мога да кажа, че поне 1/3 от картичките направени през този месец са неизползваеми за мен. Те отговарят не предизвикателствата, за които са направени, но не и на нашите български прадстави за картички, които очакваме да получим. Направените от мен картички или си стоят така или ги подарявам на приятели и роднини. Част от тях отиват по обмена в групата в Yahoo, в която пиша. Първоначалната ми идея, когато започнах да правя картички, беше да ги правя и продавам, но както казва съпругът ми - хората в БГ нямат хляб да ядат, ти си тръгнала картички да им продаваш. Така че сега имам доста голям запас от картички и не мисля да продължа отново ежедневно да следвам предизвикателствата. Пак ще правя картички, но вече не всеки ден, а само по задачи, които ми харесват и мога да използвам готовата картичка.
Хареса ми да ползвам предизвикатерлствата като основа на базата, на която да направя картичка. Това е много полезно, когато стоиш срещу хартиите и нищо не ти идва на ум. От друга страна чуждата идея задължава и се очаква да се следва стриктно, което на мен ми е трудно.
Гледах направяното от участващите в предизвикателството и мисля, че имаше много по-добри от моите неща, а също и в някой случаи моите бяха по-добри. Е на мен не ми се е случвало моя картичка да стане картичка на седмицата или пък да спечеля някоя от наградите, за съжаление. Важна роля играе и наличието на техните специфични материали и готовите детайли, които те използват. Нещата които правя аз в повечето случаи съм си ги изработила сама, което ги прави по-груби и не така акуратни като машинните.
Равносметката е, че беше интересно и ми хареса, но скоро едва ли ще повторя пълен месец, защото е и задължаващо и натоварващо, а точно това не искам да е правенето на картички.

This is my card for 365 Cards Day 92 - Super Sketchy Sunday. Whit this card I have full month of finished challenges.
If you would like to read my post you can do it using Google translate. There is a link on the sidebar.

30 май, 2009

365 Cards 4 картички

Днес се стегнах и реших да си довърша месеца с предизвикателствата на 365 Cards.
И тъй
365 Cards Day 91 Front and Center Иска се да има елементи само в средата на картичката. Отстрани полетата да останат празни.

Използвах картон с леко седефен ефект. Цветята върху него са истински сухи цветя. Добавих и пеперудка.


My card for 365 Cards Day 91 Front and Center


365 Cards Day 90 - I See your "Two" Colors Задачата е картичка от два цвята. Вдъхновението е печат с череши. При мен обаче се получи черно бяла картичка.

Това е моята първа черно бяла картичка и заготовката за нея стои готова от доста време. Основата е салфетка. Цветето е квилинг. Черната ивица е изрязана с фигурална ножица, а малките дупчици съм ги правила на ръка. Тази картичка ще я добавя и към предизвикателството на The Order of the Opus Gluei. Може и да е късно вече, защото при тях предизвикателствата започват в събота. Искането при тях е да се направи картичка с цветове, които по принцип не изполдзваме.

My card for 365 Cards Day 90 - I See your "Two" Colors
I will put this card in The Order of the Opus Gluei challenge - Off Color


365 Cards Day 89 - Imagine This: Watermelon Предизвикателството е да се използва картинка на диня или цветовете на динята при направата на картичка.

Картичката е АТС. Стана много българска. с цветовете на нашето знаме и с розата. Не съм търсила такъв ефект, така се получи. Бял картон, зелена хартия, червена хартия, готова картинка на роза и завъртулка, която е стикер.
Тази картичка ще добавя и към още дно предизвикателство. Това на Art Pieces което тази седмица е АТС с цвете.

My card for 365 Cards Day 89 - Imagine This: Watermelon. I have use white, green, red and black, as watermelon colours.
I will add this card in Art Pieces ATC challenge - flowers.


365 Cards Day 86 - This Will be GRAPE fun Изискването е да се използва картинка на грозде или пурпурен цвят. Трябва да се добавят и пет кръга.

Имам тази салфетка с виното и гроздето от няколко месеца, но днес и дойде времето. Кръговете са изрязани на ръка, на всеки с пънч е изрязана квадратан дупка и после са свързани помежду си със златна панделка. Надписа е на ръка.

My card for 365 Cards Day 86 - This Will be GRAPE fun


До тази сидмица не съм знаела какво значи трудни предизвикателства. Честно казано с нетърпение чакам утрешния ден. Надявам се на някой не много труден скеч и да приключа месеца.

If you would like to read my post you can do it using Google translate. There is a link on the sidebar.

29 май, 2009

365 Cards Day 88

Аз вече съвсем им обърках реда направени и ненаправени предизвикателства през последната седмица.
Днес обаче все пак като ми светна малко реших да направя нещо и се получи тази картичка.
Предизвикателството в 365 Cards Day 88 - Quite a Pair е да се направи картичка за годишнина от сватбата или за годеж.
Получих подарък листи за 3Д декупаж и тези гълъбчета като ги видях, реших, че ще подхождат за картичка за годишнина. Така че това е моята картичка


Основата е наистина последното парче от любимият ми картон. Гълъбчета от лист за 3Д. златни стикери, печат сърца и грозен надпис собствено производство. Купидончетата са изрязани с пънч. Като ги изрязах видях че и двете са в една посока, но изрязването им се оказа доста трудно и не ми се режеше трето. Така че ги оставих така.

This is my card for 365 Cards Day 88 - Quite a Pair. I hope it is suitable. The sentence means Happy Anniversary.
If you would like to read my post you can do it using Google translate. There is a link in the sidebar.

28 май, 2009

Моята абитуриентка и дни без картички

Последните няколко дни нещо не се чувствам добре. Нямам желание дори да си извадя хартиите или да правя нещо. В крайна сметка се оказа, че и аз се удавих като власите на края на Дунава, както казват при нас в русенско. Не успях да изпълня това, което си бях наумила да направя всички предизвикеталства за месец май на 365 Cards.
Искам обаче да ви се похваля, че моето малко момиченце завърши детската градина и на есен ще бъде ученичка. Как бързо лети времето.


Това е моята малка принцеса Детелина.

26 май, 2009

365 Cards day 87

365 Cards Day 87 - The "Eyes" Have it Предизвикателството днес е малко странно за мен и за представата ми какво трябва да има написано на идна картичка. Не се вързва с нашите традиции в картичките.
Иска се текстът на картичката да съдържа думата "Очи".
Първата ми реакция беше да посегна към Яворов, но реших, че не бих могла да направя такава картичка, която да съответства на красотата на неговите стихове. Така че реших да се спра на стих от една много мила млада дама, чийто блог често посещавам
Тъй като за картичка с думата Очи не ми стигна въображението се получи това АТС


Снимките са със светкавица и без. За съжаление краснописът не ми е от силните страни.
Въобще това днешно предизвикателство май ми дойде в повече. А имам и едно пропуснато.

My card for 365 Cards Day 87 - The "Eyes" Have it
I hope it is suitable for a challenge.
It is difficult for me to translate the sentence. Perhaps its can translate The eyes gazed on vast blue expanse. This is translation trough the Google. The other meaning coud be Eyes looking toward the sky.

24 май, 2009

365 Cards day 85 & Colour Create # 17

Както всяка събота предизвикатилството на 365 Cards day 85 Super Sketchy Sunday е скеч

Аз реших да го съчетая с цветното предизвикателство на Colour Create Week Seventeen - Lemon, Pink Sorbet and Chocolate....


Цветовете на предизвекателството са лимон, розов плодов сладолед и шоколад ....
За съжаление аз нямам хартии точно в този цветове и затова използвах това, което имам в розово и жърто.
Получи се такава картичка


Снимките са със светкавица и без. Основата е шоколадовокафяв акварелен картон. Хартията е за скрапбукинг. Златиста панделка от органза, опаковъчна хъртия, печат минат със златин маркер. Чак сега като качвах снимката видях, че не съм заоблила ъглите на хартията. Така е като компютъра със скема е в другата стая, а аз работя по памет.


This is my card for two challenges
1. 365 Cards day 85 Super Sketchy Sunday
2. Colour Create Week Seventeen - Lemon, Pink Sorbet and Chocolate....

If you would like to read my post you can do it using Google Translate. There is a link on the sidebar.

23 май, 2009

365 Cards day 84

Нов ден, ново предизвикателство. Днес в 365 Cards Day 84 - Card Recipe #2 отново е ден за картичка по рецепта.
Рецептата е
1 3x3 card - картичка с размер 3х3 инча, или 7,6х7,6 см.
1 flower - 1 цвете
1 brad - 1 брадс
1 piece of ribbon - 1 парче панделка
1 stamped sentiment - 1 отпечатана фраза
and NO PATTERNED PAPER! - и да не се използва скрапбукинг хартия!
Това е моята картичка по тази рецепта

Основата е акварелен картон, отгоре съм използвала панделка, цвете Прима и златен брадс. Отпечатах фразата в единият ъгъл, но другият ми се видя празен и мацнах там любимият си печат за ъгъл. Тъй като мастилото е взело да засъхва и не си личи много, го повторих с брокатен химикал и стана лъскаво.
За първи път откакто съм се хванала с тези предизвикателства успявам да направя всичките картички за седмицата в срок.
Оказа са, че повечето от участниците са били затруднени от това, че не трябва да включват пъстрата хартия за скрапбукинг. Тъй като почти не ползвам такава или си я правя сама за мен беше по-лесно точно това, че не трябва да се използва таква хартия.

My card for 365 Cards Day 84 - Card Recipe #2

22 май, 2009

Розова бебешка картичка

Преди време правих бебешка картичка за момче. Днес реших да направя за момиче.
Исках да отговаря на предизвикателствата на 3 блога.
1. Картичка за нещо ново нов дом, сватба, раждане на бебе по предизвикателството на един нов блог за предизвикателства C.R.A.F.T. Challenge Blog Challenge 1 "NEW"
2. Предизвикатилставото на 365 Cards Day 83 - Make it Match. Иска се освен да се направи картичка да се окраси и плик към нея, така че да са в обща тема.
3. Използвах скетча от CPS 116 Card Positioning System.

На база на всички тези предизвикателства се получи това



Основата е розов акварелен картон. Хартията с бебешките бодите съм си я правила аз с печати с два цвята розово. Карираната хартия и квадратчето с бебето са от хартии, които бяха отпечатани в едно от списанията, които получих от Стеф. Добавих и една безопасна игла, украшение. Плика има печат "това е момиче" и панделка. Имах някъде и още една по-малка розова безопасна игла, но не можах да я намеря и да я сложа на плика, затова сложих панделка.

This is one card for 3 challenges
1. C.R.A.F.T. Challenge Blog Challenge 1 "NEW"
2. 365 Cards Day 83 - Make it Match
3. Sketch from CPS 116 Card Positioning System
I hope my card is suitable for all this challenges.
If you would like to read my post you can do it using Google translate. There is a link on the sidebar.


I am changing my post just to say that I will add this card for two more challenges. I hope it is allowed
A Spoon Full of Sugar challenge 52 Celebration - My card is for celebration new baby girl

Secret Crafter Saturday Challenge 33 NEW BEGINNINGS New baby as new beginning.

I hope my card could be part of these challenges. If I do something against the rules just let me know. I will put off my card from the list.

21 май, 2009

365 Cards day 82

За 365 Cards day 82, предизвикателството е Living on the Edge. Задачата е да се направи картичка с 3 украсени ъгъла.
Това е моята картичка


Едната снимка е със светкавица, другата без, но никоя не можа да покаже колко красиво е цветето и в какви преливащи нюанси е и колко е интересна структурата на картона, който е с релефен ефект. Въобще от мен фотограф няма да стане.
Основата е розов релефен картон, цветето е 3Д, шевът по краищата е нариуван, надписа е печат. Картичката утре ще пътува за Южна Африка по един обмен на картички на тема цветя. Не са ми много украсени краищата, но само това ми хрумна.

My card for 365 Cards Day 82 Living on the Edge. My edges are not so many decorated, but I hope my card is suitable for a challenge.
If you would like to read my post you can do it using Google translate. There is a link on the sidebar.

365 Cards day 79

Днес успях да наваксам с изпуснатата картичка от предизвикателствата на 365 Cards. Открих, че ако се опитам да направя две нормални картички 10,5 на 14,9 см или А6 формат не ми стига времето. Затова напоследък картичките които правя са по-малки като размер.
Това е картичката по 365 Cards Day 79 - Monday's Manufacturer. Предизвикателството беше да се използват материалите на любимата ни фирма и по конкретно хартията. Моите хартии са купувани на лотове от ибей и там нямаше отбелязан производител. За това и така и не знам кои на коя фирма са. Все пак имам едни хартии на цветя, които са малки като формат и към тях стои първата страница, на опаковката, в която са се продавали. На нея пише DCWV. Аз много си ги харесвам и до скоро не се бях престрашавала да ги използвам. Въобще всички хартии, които съм си купила ми харесват много и направо ми е жал да ги срежа. Вадя ги да ги разгледам от време на време и пак си ги прибирам.
По повод това предизвикателство обаче използвах лист хартия на DCWV, синя панделка от органза, малко водно конче и син картон.
Получи се тази много семпла картичка. Реших да не слагам много елементи, защото хартия и без това си е достатъчно пъстра.


This is my card for 365 Cards Day 79 - Monday's Manufacturer I have use DCWV paper from Flowers mat stack 4,5 6,5 pack. I like its colours and flowers.

20 май, 2009

Картичка с квадрати

Днес предизвикателството в 365 cards Day 81 - It's Hip to be Square е да се направи картичка, като се използват 5 квадрата. Аз имах едни готови малки квадратни картончета, които първоначално бях рашила да използвам. Да ама когато се опитах да ги намеря, за да направя каричка с тях днес се оказа, че са потъналя някъде. Така че по спешност измислях нова идея. Реших да използвам квадратите от една салфетка. Залепих я на картон, изрязах квадратите и ги залепих.

Това е моята картичка. Не знам дали ще ми я приемат за предизвикателството, защото на практика моите квадрати са 6, като три от тях са завъртяни.

This is my card for 365 cards Day 81 - It's Hip to be Square. I hope it is suitable for the challenge.

19 май, 2009

Картичка в червено и бяло



This is my card for 365 Cards Day 80 You're so Plaid
Dear Ladies, sorry I am not comment your wonderful cardя. I am so busy last few days.
I use Just Christmas & Birthday cards sketch created by Karin

I hope my card is suitable for both challenges.

Ще има и описание на български, но реалният час, в който пиша това е 2,12 и за сега толкова.
А сега и описанието. Предизвикателството беше да се използва каре, като хартия, като панделка, въобще като елемент. Картичката е малка 8,5х8,5см. Използвах хартии и елемент от готов комплект. Като самите хартиийки, тази на квадратите и другата на цветята, бяха много малки и за да мога да ги ползвам се наложи и картичката да бъде малка. Червеният ръб е направен с червения флумастер на щерката. Като цяла картичката е доста елементарна и този път без сложни елементи и техники.

18 май, 2009

Майските предизвикателства на 365 Cards и 365 Cards day 69

Искам да се похваля, че с тази картичка вече съм запълнила всички пропуснати до тук предизвикателства на 365 Cards за месец май.
Последните два дни се налижи да наваксам, защото имах 6 ненаправени, но мисля че се справих.
Днес ви показвам тази за ден 69, защото датата на която трябваше да я пусна е много назад в блога. Предизвикателството в 365 Cards day 69 е Glad for the Grad. Картичка с позравления по случай дипломиране или за абитуриенти. Първоначално имах друга идея, но тя изискваше много време и затова се получи така

Основата е картон с мраморен ефкт, подложката е изрязана от списание с леко пожълтяла хартия, надписите са на ръка, както се вижда, а още перо и малка роза. На живо не е така осукана и крива картичката. Нещо пак не съм успяла със снимането.
Ако желаете можете да видите и останлите картички за дните, които пропуснах. Тях ги разпределих по датите, в които е пуснато предизвикателството. Това са линковете 78 77 76 75 74 73
До тук добре, но как ще се справя днес и аз не знам. Изискването е да се направи картичка с хартия от предпочитана от нас фирма или марка. Каква марка и фирма, като моите хартии са купувани от ибей в насипно състояние и даже идея си нямам, коя от коя марка е. Все пак имам няколко подарени хартийки, на които Рут беше написала производителя. Аз обаче махнах бележчиците. Сега ще търся, дано не съм ги хвърлила.

My card for 365 Cards day 69 Glad for the Grad The worda on the cards means Diploma and
Graduation Congratulations.
If you would like to read my post you can do it using Google translate. There is a link on the sidebar.

17 май, 2009

Една семпла картичка

Това е картичка за Day 78 - Super Sketchy Sunday. Задачата е да се използва този скеч

Като разгледах направените от дизайнерският екип картички направих това

Това е може би най-семплата и бързо направена картичка от всички, които съм правила до сега.
Използвах розов картон и не сложих подложка, защото исках да се вижда по-особената му текстура. Цветята са готов стикер, златната лента е за опаковане на подаръци, ширит в подходящ цвят и надпис направен с печат и повторен със златен надпис.
Тъй като има толкова малко елементи реших да добавя тези картичка и към предизвикателството в Creative Card Crew, което е MINIMAL използване на минимално количество елементи.

My card for Day 78 - Super Sketchy Sunday.
I add this card for Creative Card Crew MINIMAL, too.
I hope my card is suitable for both challenges.

16 май, 2009

Една картичка 3 предизвикателства отново

365 Cards Day 77- Make a Note of It Това е предизвикателството. Изискването е да се използва парче хартия от тетрадка или бележник.
Това се получи при мен

Сега като я гледам си мисля, че вместо думата момче е трябвало да сложа цифрата с възрастта, но вече е късно.
Основата е бял картон на който с два цвята синьо и два цвята зелено са направени тия изглеждащи като топки печати. Хартията е от тетрадката на дъщерята. Надписа е написан на ръка, а думата boy е печат. Попаднах в нета на предизвикателство, в което изискването беше да се използват копчета. Предизвикателството е в блога A Spoon Full of Sugar Реших да добавя тази картичка към още едно предизвикателство. Това на Cute Card Thursday, което е цифри и букви. Е нямам цифри, но за това пък има доста цифри.

One card 3 challenges. I made this card for 3 blog challenges
1. 365 Cards Day 77- Make a Note of It
2. A Spoon Full of Sugar Buttons Galore
3. Cute Card Thursday Challenge 60 Letters and Numbers
I hope my card is suitable for all these challenges.
If you would like to read my post you can do it using Google translate. There is a link on the sidebar.

Наградата е за ... Blog candy winner ... Конфетка идет к ...

Извинявам се, че така закъснях с публикуването на спечелилия моята награда, но днес така и не успях да седна на компютъра.
Благодаря на всички, които се включиха. Благодаря ви, че писахте в блоговете си за моята награда. Специални благодарности на добавилите снимка.
Участниците са 16, въпреки, че мненията са 18. Тони написа, че не би желала да участва в разиграването на наградата, а мнението на Пам касае мой въпрос зададен в блога 365 картички.
Признавам си, че ми хареса идеята да използвам т.нар. Рандом генератор, за да избера победителя, но нещо се замотах и вмeсто един път го пуснах повече и той ми насвятка набързо няколко отговора. Тъй като ми беше трудно да избера един от тях накрая накарах съпруга ми да избере едно число от 1 до 16 и той избра 13.

И победителят е ...

fancyscrap

fancyscrap каза...

Поздравляю с двумя чудесными событиями!
Конфетка - просто объеденье!
Ссылка на твою конфетку - у меня в блоге на боковой панели.
Спасибо
Оксана из Молдовы.
Четвъртък, 2009, Май 14 10:42


Оксана ти си човекът, който получава моята награда.
Тъй като днес моят брат има рожден ден а и гледам посетителите на блога ми почти са станали 35000 искам да дам и една малка награда на един човек от списъка, който често посещава блога ми и пише много мили коментари. Nice day това си ти. Моля те, напиши ми адреса си.

Sorry I am so late with the publication of my Blog Candy winner.
Thanks to everyone who entered. Thank you wrote in your blogs for my reward. Special thanks for added pictures.
There are 16 people taken part in this candy.
I liked the idea of using so-called. Random generator to pick the winner, but I did something wrong and let him go once more and he quickly generate several answers. Since it was difficult to choose one of them finally I get my husband to choose a number from 1 to 16 and he chose 13.

So the winner is ...

fancyscrap

So Oksana you are the person who gets my Candy.
Since today my brother has a birthday and I see my blog visitors are almost 35,000 I want to give small candy to one person from the list, often visited my blog and writes very nice comments. Nice day that you are. Please write me your address.

Я хочу извинится, что так опоздала с публикацией победителя моей Конфетки. Спасибо всем, кто принял участие. Благодарю всем которые писали в своих блогах о моей Конфетки. Особая благодарность тем которые добавили картинку.
16 человек приняли участие в этой Конфетки.
Я признаю что, мне понравилась идея использования так называемых. Случайные генератор, чтобы выбрать победителя, но я-что не так сделала, и отпустила его несколько раз, и он быстро создаль несколько ответов. Поскольку трудно было выбрать один из них, наконец, я попросила моего мужа выбрать число от 1 до 16, и он выбрал 13.

Итак, победитель это ...

fancyscrap

Оксана вы являетесь лицом, которое получает моя Конфетка.
Сегодня у моего брата день рождения, и я вижу что у моего блога посетителей почти 35000, и я хочу дать маленкой Конфеты одного человека из списка, часто посещаущего моего блога и пишуший очень хорошые комментары. Nice Day , пожалуйста, напишите мне ваш адрес.

Благодара на участвалите и на посещаващите блога ми.
Thank you to all who takes part in my candy and visit my blog.
Спасибо всем за участие и за визитой моего блога.

15 май, 2009

365 Cards day 76

Предизвикателството за 365 Cards day 76 е Four Corners. Да се украсят всичките 4 ъгъла на картичката. Това ми даде повод да използвам един печат във форма на торта, който до сега не съм използвала.
Това е моята картичка

Някак си бeз да съм очаквала комбинацията розово и златно стана моята нова мания. Като цяло не съм фен на розовото, а пред златото предпочитам среброто, но при правенето на картички напоследък залитам по тези цветове.
Основата е розов картон. Тортата е печат направен със златния тампон и отново повторена със златен маркер. Украсена е акварелни моливи. Моите са купувани за щерката и са доста неприятни като цветове и като качество. Предвид възрастта на художничката и вниманието и към нещата и водещото при купуването им беше цената.
Подложката е от хартия за подаръци. Ъглита са готови стикери, а надписът е от специална хартия с надписи.

My card for 365 Cards day 76 Four Corners

Награда, Blog Candy, Конфетка

15.5. 24.00 Това беше. My Blog candy is now closed.
Утре ще прегледам записалите се и ще избера един от тях.
Подробности в утрешният ми пост.


Днес е много важен ден за мен. Имаме двоен семеен празник. На 5 май са родени моята майка и моят син. Ето това е Иво, който стана на 4 години.

Искам да отбележа това радостно за мен събитие, а също и вече над 30000 посещения в блога си като дам малка награда.

Нещата, които подарявам не са много и не са от някаква специална марка с изключение на няколкото цветенца Прима. Това са неща, които могат да се намерят в нашите магазини.
За да участвате в моята награда трябва
1. Да се запишете в този пост и да добавите линк към блога си.
2. Да сложите линк за моята награда във вашият блог. Ако добавите и снимката ще съм ви благодарна.
Не е необходимо да бъдете последовател на блога ми, освен ако вие не желаете, защото харесвате нещата, които правя.
Срока за участие е 15 май. Тогава има рожден ден моят брат.
Ако нямате блог, но искате да участвате напишете коментар, като добавите имейла си, за да мога да ви открия. Това е само за желаещи да участват от България.
Наградата е отворена за хора от цял свят.
Хм, сега ще се опитам да го напиша това на английски, заради многото блог кандита на английски и американски блогери, в които се записвам и на руски, заради момичетата от руския форум, в който участвам.

Here it is my first blog candy.
It is open for everyone. I will ship worldwide.
To be in chance to win
1. Leave a comment here with a link to your blog
2. Spread a word about my candy in your blog and let me know about it. I will check
:)If there is a picture about my candy, I will be very happy.
There is no need to be my follower. You could follow my blog just if you like my work.
Blog candy is open till 15.5. at midnight my time GMT+2.

Это моя первая конфетка.
Что бы поучаствовать надо
1. Оставьте в этом посте комментарий с указанием ссылки на свой пост
2. Разместите в своем блоге ссылку на этот пост. Если вы поставите фотографию моей конфетки я буду очень рада.
Что бы поучаствовать в конфетке не надо следить за моим блогом. Вы можете делать это если вам нравится мои открытки.
Конфетка закрывается 15.5 в полуночь.
Я буду высилать по всему миру.

Бих искала да включа повече неща, но ме притесняват високите пощенски такси. Все пак най-вероятно, когато наближи края на срока ще добавя още нещо.
Ако някой ми каже как мога да накарам този пoст да стои най-отгоре на блога ще съм му страшно благодарна. Ще променя датата на крайната за наградата.
За нови публикации преглеждайте надолу.
Докато напиша този пъст успях да навъртя още 200 прегледа на блога си. Тъй де трябва да се използва брояча, иначе за какво е сложен.
Please help me. Let me know how to keep this post on the top of page, thank you.

Моя Конфетка закрывается сегодня

Сегодня в полуночь закрывается моя Конфетка. У вас еще есть времени записаться.
Если вы хотите поучаствовать то прочитайте этот пост.
Я буду высилать по всему миру.

My Blog Candy ending today

If you want to take a part in my candy you can do it now. There are only a little more over 12 hours till its end.
Please read this post for more information.
I will ship worldwide.

14 май, 2009

365 Cards day 75

Задачата поставена в 365 Cards day 75 е Day 75 - Imagine This: Coffee, т.е. картичка свързана с кафето. Аз не пия кафе и като цяло не съм му голям почитател. Като се хванах да правя тази картичка се оказа, че не мога да намеря подходяща картинка, който да използвам. Списания не съм си купувала от години, за да ползвам някаква реклама. Тогава се хванах да рова много стари броеве от преди 10 години и след дълго търсене все пак открих подходящите картинки. Получи се това

Картичката е малка АТС формат. Използвала съм кафяв акварелен картон, бяла седефена подложка, картинки на кафе и на чаша, нядписът е печат и бял маркер за пушека. Има и опит да се озползва брокат, но не много успешен.

That is my card for 365 Cards day 75 Imagine This: Coffee

13 май, 2009

365 Cards day 74

За 365 Cards day 74 темата е DIY: Handwritten Sentiment т.е. написана на ръка фраза или пожелание. При мен това е често срещано. Всички надписи, които пиша на български и дори част от английските са написани на ръка, поради липса на принтер. Мислила съм си да си разпечатам в някой ксерокс разни фрази и да ги ползвам, но трябва да се чудя после как да ги съчетая с цветовете на картичката и това ме е спирало.

Това е моята картичка. Основата е картон с мраморен ефект, мрежата е от плат, чашите са изрязани са ми подарък, сърчицата са рязани с пънч, панделка и надпис.
Нищо особено като изпълнение, с изключение на залепването на мрежата, която така и не искаше да застане в нужния вид.

My card for 365 Cards day 74 DIY: Handwritten Sentiment
If you would like to read my post you can do it using Google translate. There is a link on the sidebar.

12 май, 2009

АТС размяна получени картички

Днес е ден без картичка. Правя картички, само докато Ивчо, който е болен от варицела, спи на обед. Днес обаче спа не повече от 45 мин. Докато оправя това онова из дома и той стана. Даже не успях да си извадя хартиите.
Искам обаче да ви се похваля с картичките, които получих по обмена с АТС в руският форум, в който пиша.
Това са от Светлана svetilnik от Москва

Това са две АТС картички в обмяна на моите, които и изратих. Има и няколко нещенца за правене на картички.
Това са от Фрия от Минск



Това са две картички АТС с рози и с изгледи от Минск и една картичка с избродирано морско конче.
Двете писма дойдоха едновременно и много ме зарадваха.

These cards are not my work. They have made from two russian girls as ATC swap in a russion forum.

365 Cards day 73

Предизвикателството в 365 Cards day 73 се нарича Tuesday's Trio или Трио във вторник. Представлява три елемента, които трябва да бъдат включени в картичката. Тази седмица те са кръг, кръг с фестончета и малки камъчета.
Това е моята картичка

Основата е розов картон. Хартията ми е подарък. Кръгчето на фестончета е направено на ръка, като всяко малко кръгче е яйце изрязано с пънч и залепено отзад. Използвала съм още ширит и две малки камъчета сърчица. Надписът е т.нер. рубонс. Нещо като лепенка, който се пренася с натриване.

This is my card for 365 Cards day 73 Tuesday's Trio.

11 май, 2009

365 Cards day 72

Днес предизвикателството в 365 Cards Day 72 - Musical Monday е картичка в която да се използва хартия на ноти или нещо друго съдържащо ноти.
Аз имам един лист хартия с ноти и сега се оказа момента в който може да бъде използван.
Получи се такава картичка.

Основата е черен картон. Хартия с ноти, парче шевица, 3 малки прозрачни топченца. Розата е 3Д и е направена от опаковъчна хартия.
Скеча който използвах е на Our Creative Corner и изглежда така

И да напомня, че все още не е късно да се запишете за моята награда. Тя е в първият пост на блога. Малко но от сърце.

This is my card for 365 Cards Day 72 - Musical Monday
I have use Sketch from Our Creative Corner
I hope my card is suitable for both challenges.
If you want to read my post you can do it using Google translate. There is a link on my sidebar.

Моя Конфетка, кто хочеть сладкое

Я хочу напомнит о Конфетке, которую есть в моем блоге.
Если вы хотите поучаствовать то прочитайте этот пост. Жребий будеть 15 мая. У вас есть еще время включиться.
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com