19 април, 2014

За яйцата и децата

Първо искам да пожелая на всички весели празници изпълнени с любов и щастие.
А сега ще ви покажа великденските яйца, които украсихме с двамата по-големи помощника, докато най-малкото човече се забавляваш си.е с любимото си Том и Джери:
Малко посчупихме, някое и друго се наложи да пребоядисаме, защото се оказа, че вместо шарени са се получили кафяви яйца, но това и омацаните ни пръсти е резултата от съвместната ни работа.

Днес искам да ви покажа и една картичка. Тоя път не съм я правила аз. Само малко помагах при правенето и.
Картичката е дело на голямата ми дъщеря. Миналата седмица ме видя, да си търся картинки в нета и аз и казах, че си търся фея или русалка, защото много искам да се включа в играта на Кали, по случай нейната блогогодинка. Тя разбира се знае коя е Кали и много ми завижда за картичките и АТС-тата, които имам от нея. Затова сега като каза и аз искам да правя не можах да я разубедя. И така намерихме картинка и след известно убеждаване отложихме правенето за почивните дни, защото напоследък все имат разни трудни контролни в училище.

Това е картичката, която се получи:

Надявам се Кали да приеме и участието на Детелина в играта си.

4 коментара:

Ирина - Magis каза...

Со Святою Пасхой!

Пусть наполнится

Вся душа любовью и добром,

Пусть мечты заветные исполнятся,

Счастье постучится в твой дом!

Kati каза...

Браво на щерката и добре дошла в клуба. Много добре се е справила, и дано вдъхновението-тайфун наречено Кали я държи по-дълго време, че поне някой да ти използва смело красивите хартии, Деси.
Христос Воскресе и нека донесе мир, любов и светлина в дома ти.

krechi каза...

Христос Воскресе! Много е хубаво, че децата са се забавлявали, още една-две год. и малката ще помага :). Браво на каката за картичката!

KalySto каза...

Най-сетне благодарение компютърните познания на моят мъж Блогър "ми позволи" да оставям коментари.
Деси, с най-голяма радост позволявам на Детелина да участва в моята игра. За мен е чест да съм вдъхновила едно от първите и надявам се да видим и още, много красиви творения! А картичката е толкова свежа и цветна, и изпипана, че от сега може да и кажеш,че за нея ще има уникална награда, на която мама ще завижда :)
Прегръдки, Кали

Публикуване на коментар

 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com