21 октомври, 2009

Чисто и просто Clean & Simple Stamping

Това е много характерен български израз, но освен това са оказа и име на блог   Clean & Simple Stamping Случайно попаднах на този блог и бях очарована от лесните и елегантни картички в него. Там има седмично предизвикателство със скеч, с който би се справило и дете. А резултатите са очарователни.
За мен като човек, на който правенето на една картичка му отнема минимум два часа беше истински шок да попадна на нещо наречено картичка за 10 мин или Ten minute mondays  В линка който съм дала има 79 картички направени за 10 минути. Честно казано ми се иска виртуално да стисна ръцете на четирите дами дизайнерки на този блог и да им кажа браво.
Ето една 10 минутна картичка


Изглежда много красива и изискана, като за направена за толкова кратко време.
Когато нямате скеч под ръка и времето ви е малко искрено ви препоръчвам да разгледате този блог. Със сигурност ще намерите нещо, което да можете да използвате или ще видите някоя идея, която да вдъхнови. 
А това е скеча за тази седмица. Можете да направите картичка и да я добавите тук 

Все още имате време да се включите. Крайният срок е петък.
А това е картичка по този скеч направена от Harriet Skelly една от дизайнерките от екипа. Името и е линк, през който можете да влезете в блога и и да разгледате красивите и нежни картички, които тя прави.





 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com