19 март, 2009

Блог за съвети, техники и уроци и една добавка към моя блог.

Блогът, който искам да ви представя днес е за Съвети, техники и уроци Inspirational Tips, Techniques and Tutorials. В него вие можете да намерите изключително полезна информация за много от нещата в кардмейкинга. Информацията е поднесена под формата на съвети, стъпка по стъпка указания и видео уроци.
Препоръчвам на занимаващате се с ръчноизработени неща да разгледат този блог и да почерпят знания от неговият архив.
Блога е създаден от Julie Allain, а това е нейният блог Scrapping Away....
Предложените в блога неща са на хора, които са станали екип на блога и пишат и показват как самите те са изработили нещо. Всеки може да стане автор в блога, като за целта трябва да се свържи с Julie и да и каже, че иска да публикува нещо при нея. Самотрябва да даде линк към собствения си блог, като първоизточник.
Определено има какво да се види научи от този блог. Като освен картички има и доста други неща.
Ето в този урок е показано стъпка по стъпка как можете да си изработите това малко пиленце, което е много популярно сред кардмейкърите и може да се срещне в доста блогове в нета.

Добавила съм и линк към този блог в дясно, под списъка с последователите ми.

А сега за моят блог. Тъй като напоследък се включвам в доста американски и английски блог кандита и блогове, а също така чета и пиша в един руски форум и руски блогове реших да си добавя Google translate. Преводът излиза малко на китайски, но все пак според мен е достатъчно разбираемо. Какво да се прави, колкото и голям патриот и радетел на българският език да съм, света вече е едно глобално село и ако искаме да сме част от него трябва да се съобразяваме с правилата там.
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com