24 август, 2009

Здравейте отново

Здравейте отново. След това прекъсване ще се опитам отново да започна да поддържам блога си. Напоследък нямам никакво време за правене на картички, защото скоро ще си имам първокласничка, а градината, в която ходи малкия започна ремонт. Това при мен означава да не успявам дори да си извадя нещата, за съжаление.
Все пак се надявам да има и такива дни, в които да правя по нещо и да го показвам тук.

Искам да се похваля, че моята дъщеричка Детелина стана на 7 години и да ви почерпя с парче виртуална торта. Тортата не е мое дело. Използвах картинка от нета.



И още нещо. Много искам блога ми да има на две, а три колони. Днес прекарах часове в търсене на нов шаблон, но който и да сложа ми изтрива запазените последователи, посетитиле и въобще всички полета, добавени от мен. А и после не мога да си го наглася, както на мен ми харесва. Ако някой може да ми помогне с идея или съвет в това отношение ще съм му много благодарна.

4 коментара:

Nana каза...

Да ти е жива и здрава рожденичката и много да те радва!
По второто, и на мен така ми нарави като си сменях шаблона, но като отидеш на блогспот на официалната страница ти пази всички неща, просто трябва да си ги цъкнеш на ново от там. Дано ме разбра, че съм едно про по обясненията...

Dimitrana S. каза...

Честит празник на дъщеричка!

Колкото до блога.. бих искала да ти помогна: това (клик) вероятно би ти било полезно. Прегледай.

Поздрав и :-) от мен!

Ivolina каза...

Благодаря за поздравленията момичета.
Dimitrana S., благодаря ти за линка. Четох, пробвах, не стават нещата. Има един абзац с подпроглама, която не иска да ми я приеме.
Язък за мерака.

Nanita каза...

Честит празник на прекрасната дъщеричка!
Наскоро и аз смених шаблона на блога си.Преди това копирах и запазих всички притурки.После отново ги поставих.Поздрави Nanita!

Публикуване на коментар

 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com