12 април, 2009

Картичка по 365 Cards Day 43 предизвикателство

Реших, че ще се опитам да следвам предизвикателствата на 365 Cards в рамките поне на една седмица. Не знам дали ще успея, защото не всеки ден ми се правят картички, а и не всеки ден имам възможност, но все пак ще опитам. След края на седмицата ще има награда. Уред Scor-it. Това е нещо като дъска с линии, за да се прави с тях биговане за по-лесно сгъване. В момента аз ползвам за тази цел тримера си, който няма ножче за биговане, но аз си служа с една линия. Какво да се прави сиромах човек жив дявол.
Така че ще се пробвам в играта за тази дъска.
Днес предизвикателството е да се направи картичка с джоб за подарък. Тъй като у нас практиката е подаръците в пари, то на мен ми хрумна да направя нещо като сватбен плик.
Получи се това



Разбира се пак не стана така, както го мислех. Основата е картон за визитки, цветенцата са от китайските, малки кристалчета и кристален надпис, надпис и завъртулки с ембосинг пудра. Да кажа само, че използвах сешоара за горещ въздух на мъжа ми, който е за махане на боя. Върши работа, но хартията леко се деформира, въпреки, че го ползвах на първа степен. Голяма тръпка е докато се налепят всичките тия малки кристалчета едно по едно. Отвътре панделки, сърца с брокат и нарисувани със сребърен маркер. Отвътре е така сгъната картичката, че се получава джоб, в който да се сложат парите. И още нещо вътре тичинките на цветята не са жълти, а мръснобели. Много ми е трудно да докарам на снимка истинският вид на картичката.
It is my card for first day of Scor-it-week. I will try to make a card every day for a chance to win Scor-it tool. 365 Cards is my favorite challenge blog.

12 коментара:

Goblinf каза...

That's beautiful!

Kristie Larsen каза...

Beautiful job on the card holder! Thanks for joining us!

Karen Lee каза...

Lovely!!

Анонимен каза...

OMG, that is gorgeous

Unknown каза...

Beautiful card!
-Cher

~Tammy~ каза...

Stunning! Thanks for playing

Jana каза...

Very pretty card. Love that you made it for a wedding card.

Dolce Deb's Designs каза...

This is so lovely and elegant..great job!

Debbie Stelton

Toni каза...

Иволина, искрено ти се възхищавам за това колко труд влагаш в картичките си. Аз винаги търся по-лекия начин - ако имаше емотиконка, която да се изчервява, тук щеше да е точно на място. И най-важното - наистина успяваш с малко материали, да направиш нещо красиво и ценно.

~amy~ каза...

Nice job...love the piercing on the front!

Lil каза...

Честит Имен ден на Детелинка,макар и със закъснение :) Много усмивки и радости й пожелавам :)
Картичката ти е страхотна и определено е направена с много желание,въображение и прецизност.Поздравления :)
Усмивки:)
Лили

Ivolina каза...

Thank you for your kindly comments.
Благодаря Тони и Лили.

Публикуване на коментар

 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com